18-08-07

Hej på er alla, jag får be om ursäkt att jag är för dålig på att uppdatera dena blogg. Årets första halvår har varit hektiskt och nu börjar jag komma på banan igen.
 
Vi i styrelsen arbetar för fullt för att komma på banan med våra sektorer som vi saknar folk till. Jag vill börja med att tacka de som ändå drar i saker som behövs göras i
klubbens regi.
Ni är guld värda. 

Förra året drog vi igång rallylydnad på klubben med stor hjälp av Diana i spetsen. Det har visat sig vara en gren som bara växer och växer och det tycker vi är så roligt.
Vi har fått två egna räddningshundförare och det var ingen lätt utbildning att gå igenom.
Nästa del vi gärna vill få igång på vår klubb, är en aktiv agillityverksamhet. En sport med massor av fart och som bjuder till underhållning.
Våra onsdagsträningar som vi hade förra året verkade som en populär aktivitet och det ska vi självklart försöka dra igång igen under hösten.

Denna sommar har varit otroligt varm, och för många hundar har det varit både tufft och jobbigt, så nu laddar vi för en fin höst med många aktiviteter för våra fyrbenta vänner.

mellan 22-26/8 kommer fyra av våra egna klubbkamrater och deras hundar tävla i årets SM som går av stapeln i Blekinge i år. Ni kan läsa om dem här.
Det är så roligt att vi har så många med i årets SM, bra jobbat alla åtta :) och stort lycka till.

Till sist vill jag bara tacka alla som lagt ner tid och engagemang i klubben det första halvåret 2018. Vi klarar oss inte utan er.

Kommentera gärna: