Ordförandes rader 16-12-02

Advent

Tiden går fort, advent är här och snart, aldelses för snart är julafton här. Doften av pepparkakor och all julbelysning som lyser upp mörkret, visst är det mysigt? 

Idag har vi haft kloklippning här hemma. Det vore en lögn att säga att Ella har varit speciellt förtjust, hon går helst och gömmer sig medan Lowa tycker att det går väl an så länge som man får godis under tiden.

För drygt en månad sedan hade vi vårat 2:a medlemsmöte för i år. Vi i styrelsen tycker att det var väldigt roligt att så många dök upp och det vill vi tacka er för. Det är ju faktiskt på dessa möten där ni som medlemmar har chansen att föra fram såväl synpunkter som önskemål inför framtiden. 


Klubben har också fått en timer för belysningen på träningsplan och parkering. Ni behöver nu inte öppna plåtskåpet för att tända ljuset då knappen sitter på utsidan av skåpet.

Ni har väl inte missat att ni nu kan få ett gratis medlemskap hos oss i utbyte mot att ni klipper gräsmattan ett par gånger per år? En strålande idé tycker vi! Mer information finns här på hemsidan och på våran facebook sida. 

Och glöm inte: Glögg, pepparkakor och lussebullar hör julen till. Mums!

Ha´de gött!
/Sofia

Kommentera gärna: