Ordförandes rader 16-09-05

Gör mer av sånt du blir lycklig av...

Hej!
Semestern är sedan länge förbi, iallafall för mig. Hösten är här och nu är det full rulle som gäller igen. 
Hos mig har det hänt en hel del på sistone. Ella och jag har tävlat i lydnadsklass 1 under sommaren och nu i augusti kammade vi hem vårat första Lp vilket vi är otroligt glada över eller hmm... vet inte om Ella riktigt har förstått betydelsen men jag är iallafall väldigt nöjd över våran prestation. Men som hos de flesta andra så finns det ju faktiskt fler saker här i livet än hundar, tro det eller ej (haha). Som många av er redan vet så är jag även numera ett sådant där "träningsfreak" som springer på gymmet var och varannan dag. Detta trodde jag väl aldrig att jag skulle bli men jag tycker det är så roligt och jag mår ju så bra utav det. Så för att utmana mig själv ytterligare så har jag nu "skaffat" en pt som har konstruerat ett kost och träningsschema utefter mina mål och önskningar, så nu ska svetten drypa och kroppen trimmas ordentligt. 
Japp vi får väl se hur det går... Tålamod, har jag hört är viktigt.
Bortsett från detta så har jag även varit hos tatueraren denna veckan. Aj! Så jag och mitt nytatuerade ben har varit lite oense om det där med behovet av byxor... Men nu är det ju så att man faktiskt inte kan gå byxlös överallt! Som tur är så har vi nu börjat gilla varandra mer och mer för varje dag som går. 
Nog om detta.

På klubben är höstens aktiviteter i full gång. Kurserna har startat och så även våra efterlängtade samträningar (onsdagar kl.18). Ni vet väl att vi har ett samarbete med Åmåls Brukshundsklubb? Och att vi därmed är välkomna på deras samträningar (söndagar kl.11) och vice versa.
Klubbmästerskapet i lydnad och bruks går av stapeln den 18/9. Vem tar hem titeln? Detta får vi ju bara inte missa. Spännande!

Ha´de gött!
/ Sofia