Ordförandes rader 17-05-14

Hej alla goa medlemmar.

Tiden går fort och snart är sommaren här.

Jag vill börja med att tacka alla för förtroendet med att få äran att vara ordförande för en sån fin klubb som Säffle Brukshundklubb. Det är både spännande och lite skrämmande att ta ledarrollen, men också vädigt utmanande .

För er som inte känner mig så väl, så har jag varit aktiv inom SBK sen år 1996. Jag kom in i hundsvängen på ett bananskal och genom hemvärnet. Jag var väldigt aktiv som hundförare och utbildade mig tillslut till tjänstehundsinstruktör. År 2005 flyttade jag till lilla Säffle och blev genast medlem i klubben, Jag tränade och tävlade aktivt med mina hundar och och en vacker dag så blev jag almänlydnadsinstruktör på vår klubb. 

De senaste 5 åren så har jag drivit mitt egna företag och jag har tyvärr inte kunnat vara lika aktiv inom klubben tills nu.
I ett år satt jag med i styerlsen för första gången som vice ordförande och det var mest för att lära mig lite mer om hur styrelsearbetet fungerar.
När jag förra året fick förfrågan om att ta ordförande rollen kände jag att självklart det kommer bli så kul. 

Det viktigaste som jag ser det som en ordförande ska göra är att lysna till våra medlemmar.
Vi i styrelsen har nu under våren arbetat aktivt med att göra precis det.

Våra medlemmar har fått berätta för oss hur de vill att klubben ska utvecklas och vi i styrelsen har suttit ner och tagit fram olika punkter som vi anser gynnar klubben tillsammans har vi fått en
arbetslista att arbeta emot. Självklart kan vi inte göra allt på en gång.
Men några av punkterna är redan igånsatta. I sommar startar klubbens första rallylydnadtävling på klubben och det tycker vi är jätteroligt.
Diana jobbar aktivt så att detta blir av.
Sen har vi börjat att komunisera bättre mellan styrelsen och sektorerna och det är så viktigt. Vi ska alla jobba mot ett och samma mål.

Sen så har vi en jättetuff utmaning och det är att få igång
mark & stugsektorn och där måste vi alla hjälpas åt. Så att vi kan få några hjältar som kan sköta om våra grymt fina planer åt oss.

Jag skulle kunna skriva mer, men jag håller lite på det till nästa inlägg ;)

Glöm inte bort att den 8 juni kl 19:00 så har vi medlemsmöte på klubben. Här har du ett yppeligt tillfälle att få höra mer om vad vi arbetar med och det är på dessa möten som DU kan framföra dina åsikter. Vi lysnar och tar till oss av samtliga åsikter.

Ha en fortsatt trevlig vår. Vi se väll på klubben!

Med vänliga häslningar
Ordförande
Micke Jacobsson