Ordförandes rader 15-11-29


Julen är här...?
Hmm... Eller nja kanske inte riktigt än.
Lussebullar, pepparkakshus, julgodis, långkalsonger är bara några saker som cirkulerar i mina tankar just nu. Hösten är borta och nu är vintern här. Kallt och mörkt, inte den roligaste årstiden för oss som tränar hund. Idag är det första advent och dags för julgardiner, belysning och glöggmys.
Årets sista tävling hos oss gick av stapeln den 31 oktober. Många duktiga ekipage var det som deltog och en stor eloge måste vi även ge till våra duktiga funktionärer och tävlingssektorn, ni är guld värda!!!
Planerandet av våran nya hemsida är i full gång och snart står den där redo och knackar på våra dörrar. Spännande eller hur? Mer info kommer...
På vårt medlemsmöte i september fick vi chansen att prova ut och beställa en ny klubbväst. Jag är en av dom som valde västen i färgen petrol. Snygga eller hur?

Ha de´ gött!
Sofia
 

Kommentera gärna: