Utställningskurs i Årjäng

Datum: 26 mars kl. 09.30 – 17.00
med Amanda Bernhed Uhlèn


Amanda Bernhed Uhlén, föder upp Phaléner med kennelnamnet Noble Nadirs. Hon valde hundinriktningen redan vid gymnasiet då hon gick ForahagaAkademins hundsportgymnasium och därefter blev hunddagisföreståndare och har jobbat med hunddagis, haft kurser i Rallylydnad, valp/allmänlydnadskurser samt utställningsträningar. Hon utbildade sig till hundfrisör 2013-2014 och har jobbat med det på heltid. Hon har ställt hundar i över 10 år och åker land och rike runt på utställningar var och varannan helg och ganska mycket utomlands. Hon har visat 8 av sina egna hundar till internationella champions. Hon tävlade mycket i junior handling när hon var yngre, där hon då fick möjlighet att prova många olika raser vilket gav henne mycket erfarenhet som hon har stor nytta av i dag. Hon försöker jobba mycket med glädje hos hunden, att den ska visa sig naturligt och glatt.

Vi kommer under dagen varva teori och praktisk träning i små grupper, där alla är med och engagerade, ta med olika belöningar som hunden gillar (godis, boll, kamptrasa) vattenskål och filt/bur att pausa på samt utställningskoppel.


Plats: Årjängs Brukshundklubb

Deltagaravgift: med hund 350;- inkl. fika
Deltagaravgift: utan hund 200:- inkl. fika

Anmälan senast 15 mars till utbildning@arjangsbrukshund.se
eller Anna Carin Falk 070-3204391
VÄLKOMNA till
Årjängs Brukshundklubb gnm. Anna Carin Falk