Mycket har hänt de senaste veckorna

Under helgen har klubben arrangerat certprov för tjänstehundar. 5 st ekipage deltog och samtliga klarade provet.
Vår egna Jörgen och Tass klarade av provet med bravur Stort grattis till er båda och alla övriga som var med och medverkade.

Även Kicki och Stella har varit ute i landet och visat upp sig. Först var har de utfört ett avelstest där de fick ZTP V1A och blev dagens bästa hund. ZTP står för Zuchttauglichkeitsprufung och kan beskrivas som ett lämplighetstest för avel. Testet innehåller moment som berör mentalitet och miljö, ett kortare skyddsprogram samt en exteriörbeskrivning.
Sen har de även varit på en utställning i Örebro där Stella ställdes i öppenklass med excellent, Ck och en tredjeplats av 11 tikar. Stort Grattis till er 

Sen har även vår Elithundsförare Louise och Razzla varit iväg och tävlat i Bruksspår på Hällerfors BK helgen 6 juni. Där de kom på en andra plats och knep sitt första brukscert med 581 poäng. jättegrattis till er båda. Louise och Razzla blir härmed historiska, för det var första gången en staffe tog ett cert i bruks.

Säffle Brukshundklubb vill Gratulera alla som har varit ute i svängen och har vi glömt bort någon så skrik gärna till, så ska vi självklart visa vår tacksamhet till att ni finns där ute och representerar vår fina klubb.

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

-

Nyhetsarkiv